Yeditepe Universitesi Hastanesi

November 17, 2009 01:00 by haci

"Geleceğin Tanı ve Tedavi Yöntemleri ile Tanışın"

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, son teknolojiyle donatılan, alanında uzman kadrosu ve sunduğu hizmet kalitesiyle sağlık sektöründeki hayalleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yaklaşık 16.500 metrekarelik alana kurulan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, 150 yatak kapasitesiyle ve tamamiyle akıllı sistemlerle donatılmış alt yapısı sayesinde 24 saat hizmet verebilecek bir teknolojiye sahiptir. Tamamen yanmaz, çizilmez ve anti bakteriyel malzemeler ile donatılan hastanede insan sağlığı için gereken her ayrıntı üzerinde titizlikle durulmuştur. Sterilizasyona büyük önem verilen Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde, tüm hasta yatakları basınçlı buharla yıkanabilmektedir. 

Çeşitli hastanelerde hastaların çektikleri sıkıntıları en aza indirmek amacıyla kurulan HIS (Hospital Information System) yazılımı da bu teknolojik hastanede hayata geçmektedir. Bu sistem; tahliller, filmler vb. gibi hastanın her türlü sonucunu bünyesinde barındırarak kağıt dolaşımını en aza indiriyor.

Aynı zamanda Görüntüleme Merkezi’nde yer alan Multislice CT (çok Kesitli Bilgisayarlı Tomografi), 3 Tesla MR cihazı, PET-CT (kanserli hücreleri tanıyan) ve de Gama Kamera cihazı Türkiye’de kullanılan en yüksek teknolojiyi içeren cihazlardan bazılarıdır.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nin bir Eğitim ve Araştırma Hastanesi olduğunu her şartta göstermek amacıyla ameliyathaneler’ den Hasta Hakları gözetilerek hem Yeditepe Üniversitesi’ne hem de hastanedeki konferans salonuna tele-konferansla bağlanılarak, Tıp Fakültesi’ndeki öğrencilerin ameliyatları izleyebilmelerine imkan tanıyan bir altyapı da oluşturulmuştur.

Servis katlarında yatan hastaların her türlü konforları düşünülerek her yatan hastaya özel LCD Ekran Interaktif TV Sistemi kurulmuştur.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi kısa süre içerisinde yeni yatırım ve projelerinin ilki olan Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği ve Este 7 Estetik Birimi'ni 27 Mayıs 2006’da açtı.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği, 2500 metrekare içinde toplam 30 muayene odası ile tüm tıbbi branşlarda hizmet vermektedir. Poliklinikte, Tomografik Görüntüleme Sistemleri, USG, Dijital Röntgen, Taş Kırma (ESWL), Özelleşmiş Nöropsikiyatri alanı, geniş Fizyoterapi alanı, Gastroenteroloji ve Endoskopi birimi, Acil Polikliniği, Laboratuar, Lazer Dermatoloji birimi, Ses-Yarık Damak ve Dudak Hastalıkları birimi, Aile Hekimliği, Diyet-Beslenme bölümü başlıca hizmet verilen branşlardır.

Beşiktaş-Balmumcu’ da 3000 metrekare üzerine kurulan Yeditepe Üniversitesi Göz Hastanesi ise en modern ve ileri tetkik-tedavi cihazları ile donatılmıştır. Göz ile ilgili tüm branşlarda hizmet veren Yeditepe Üniversitesi Göz Hastanesi'ne alınan tüm cihazlar her 3 ayda bir ileri modelleri mevcut ise değiştirilmektedir. 
Ameliyathaneler "Laminer akım” sistemi ile yapılmıştır. Bu sistem dünyadaki en pahalı ve çağdaş sistem olup bir ameliyathane için olabilecek en temiz ortamı sağlamaktadır. Dolayısıyla ameliyat esnasında enfeksiyon kapma riski en aza indirilmektedir.

Uzman kadrosu ile bilgi, teknoloji ve hizmet üçgeninde hasta memnuniyetini ön planda tutmayı ilke edinen Yeditepe Üniversitesi, eğitim sektörünün ardından sağlık sektöründe de yapacağı yatırımlarla referans hastanesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, teknolojiye hakim, gelişime açık, seçkin ve başarılı uzman kadrosu ile kaliteli ve profesyonel sağlık hizmetini sunarak kendisini önce Türkiye'de kanıtlayıp ardından da bir dünya markası olmayı hedeflemektedir.

Devlet Yolu Ankara Cad. 102/104

Kozyatağı / İstanbul

(216) 578 40 00

(216) 469 37 96

 

http://www.yeditepehastanesi.com.tr