Kadioglu Hastanesi

November 17, 2009 21:24 by haci

1973 yılından beri faaliyet gösteren Kadıoğlu Hastanesi; hizmet verdiği 32 yılda kendisini sürekli yenilemeyi gelenek haline getirmiştir.
Modern teknolojik donanımının yanı sıra üstün bilgi ve yetenekteki uzman kadrosuyla da dikkat çeken Kadıoğlu Hastanesi'nin temel stratejisi; hasta ile direkt bağlantısı olan, konvansiyel olmayan ve akademik platformlarda kabul görmemiş teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanmamaktır.
Genel cerrahi, ağız ve diş sağlığı, çocuk hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, KBB, dahiliye, üroloji, radyoloji, ultrasonografi, renkli doppler, 3 boyutlu USG, mammografi, eforlu EKG, holter ve kemik yoğunluğu ölçümü poliklinikleriyle hizmet verdiği tüm branşlarda üstün teknolojik donanımın kullanıldığı Kadıoğlu Hastanesi; uluslararası standarttaki hizmetini 7 gün 24 saat sürdürmektedir.
Yaklaşık 15 ay süren dökümantasyon, adaptasyon ve eğitimler sonucunda koşulsuz hasta memnuniyeti sağlama hedefi ile, süreç yönetimi ve toplam kalite uygulamasını sistematik olarak uygulayan Kadıoğlu Hastanesi, 2004 yılı Ocak ayı itibarıyla TS-EN-ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ile belgelendirildi. Hasta Hakları Evrensel Beyannamesi'nin tüm şartlarını esas kabul eden hastane; medikal kadrodan idari kadroya kadar tüm çalışanları için düzenlediği eğitimler ile hizmet kalitesini sürekli artırmayı hedeflemektedir.
Hedeflerimize ulaşmak için bizi bugüne getiren değerlerimizden ayrılmayacağız. Hasta ve hasta yakını memnuniyeti, hizmet kalitesinin sürekliliği ve geliştirilmesi, çalışanlarımızın memnuniyeti, doğruluk, dürüstlük ve etik yaklaşım; sağlık hizmetinde mükemmellik yolculuğunda yanımızda olacaktır.

Fulya Cad. No:25

PK 34394

Mecidiyeköy/Istanbul

Tel: 211 33 32

Fax: 211 45 80

http://www.kadiogluhastanesi.com